Tips voor Windows

Vorige
Windows 8 - Het vergrendelingsscherm aanpassen

Als u de computer een tijdje niet gebruikt dan zal deze het scherm op zwart zetten en/of overschakelen op het vergrendelingsscherm. Naast een grote foto toont dit scherm de tijd, datum en statusnotificaties van uw favoriete apps. Misschien bent u niet tevreden met de standaardweergave en wilt u bijvoorbeeld ook tweets vanuit de Twitter app op dit scherm tonen.

Om het scherm aan te passen gaat u met de muis naar rechtsonder zodat u de Charms-balk oproept (dit kan ook met de Windowstoets + C).

Kies hier voor Instellingen en vervolgens onderaan voor ‘Pc instellingen’. In het volgende scherm klikt u vervolgens op Persoonlijke Instellingen om de foto aan te passen en apps toe te voegen of te verwijderen.


In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Blik op werk keurmerk Computer Learning Center  coeltoetscentra WFT Verzekeringen Inkomen Pensioen  MOS certified testing center  Samenwerkende ICT opleiders Nederland  Europees Computer Rijbewijs  Certiport MOS  Lamark flexibel examineren