Tips voor Outlook

Vorige
Spam verwijderen

Een tijdrovend probleem is spam.
Ongewenste berichten wilt u niet eens in Outlook binnenkrijgen.
Installeer daarom goede antispam-software die op de server draait. Dat kan uw eigen server zijn (Exchange Server) of een server bij uw internetprovider.
Krijgt u toch spam binnen, probeer ze dan via de functie Regels (in het menu Extra) te herkennen en automatisch naar een aparte map te verplaatsen.
Handmatig kan ook: houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik alle ongewenste berichten aan. Druk dan op Shift+Delete om ze definitief te verwijderen.
Wilt u voorkomen dat u per ongeluk een belangrijk bericht wist, druk dan niet op Shift+Delete maar op Delete. Iets wat toch belangrijk was haalt u dan weer op uit de Verwijderde items.


In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Blik op werk keurmerk Computer Learning Center  coeltoetscentra WFT Verzekeringen Inkomen Pensioen  MOS certified testing center  Samenwerkende ICT opleiders Nederland  Europees Computer Rijbewijs  Certiport MOS  Lamark flexibel examineren