Vorige

Taalverbetering en Ondersteuning voor op de Werkvloer

Wij organiseren opleidingstrajecten zoals 'Taal op de Werkvloer'. Deze trajecten zijn zorgvuldig samengesteld om werknemers uit het buitenland, die actief zijn binnen onze dynamische Nederlandse arbeidsmarkt, optimaal te ondersteunen. Ons doel is om hen te helpen de Nederlandse taal vaardig te beheersen, wat cruciaal is voor effectieve communicatie en het waarborgen van veiligheid op de werkplek.

Vraag een offerte aan!

Waarom is deze training onmisbaar?

Deze training speelt een sleutelrol in het bevorderen van een soepele communicatie en het correct begrijpen van werkinstructies. Het zorgt ervoor dat alle werknemers, ongeacht hun achtergrond, veilig en efficiënt kunnen samenwerken. Dit draagt bij aan een productievere en veiligere werkomgeving, wat van vitaal belang is voor zowel werknemer als werkgever.

Voor wie is deze training essentieel?

Deze opleiding is speciaal ontworpen voor professionals, met name in de sectoren bouw, techniek en groenvoorziening, die recent in Nederland zijn gestart met hun carrière. Het beheersen van de Nederlandse taal is voor hen niet alleen een vereiste voor hun dagelijkse werkzaamheden, maar ook een springplank naar succes en integratie binnen hun werkomgeving.

De inhoud van de training Taalverbetering en Ondersteuning voor op de Werkvloer

Voorbeeld van cursusinhoud en leerdoelen

Gereedschap en Technische Termen

Leer de Nederlandse benamingen van veelgebruikte gereedschappen en hoe je deze gebruikt.

Praktische Taalvaardigheden op de Werkplek

Ontwikkel vaardigheden zoals het vragen om vrije tijd, het melden van ziekte, en communiceren met collega's.

Sociale Interactie en Veiligheidsinstructies

Leer hoe je een praatje maakt met collega's en over veilig werken.

Onze Docenten

Onze ervaren docenten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van taallessen op de werkvloer en passen de lessen aan op de specifieke behoeften van uw organisatie.