Computer Learning Center

Computer Learning Center is een zelfstandige organisatie voor digitaal opleiden en examineren. Computer Learning Center was oorspronkelijk onderdeel van IP Computer Training Centrum. IP Computer Training Centrum is opgericht door Instituut Pitman (opgericht in 1914) in Apeldoorn.
Computer Learning Center Apeldoorn en Deventer verzorgen individuele, blended- en klassikale trainingen.

Alle docenten van Computer Learning Center zijn in het bezit van het Microsoft Office Specialist certificaat.

Inburgering Apeldoorn is een onderdeel van Computer Learning Center waar wij ons specialiseren in het geven van NT2 trainingen, trainingen voor de voorbereiding op het staatsexamen en inburgeringstrajecten. Inburgering Apeldoorn is in het bezit van het keurmerk Blik op Werk.

Op onze locatie in Deventer geven wij naast computer trainingen ook examens voor o.a. de Politie, NCOI, LOI, NTI, NHA en ook WFT examens voor de financiële wereld. Dit doen wij in Deventer via het examenburo Lamark.

Op onze locatie in Apeldoorn nemen wij examens af voor de makelaardij, SVH social hygiëne . Daarnaast worden er bij ons WFT examens afgenomen voor o.a. de ING, RABO, AMRO BANK etc. Dit doen we via het netwerk van COEL toetscentra in Nederland.

Hoe werkt het individuele lessysteem

U kunt beginnen wanneer u wilt. U maakt een afspraak voor de eerste training, vervolgens spreekt u af wanneer u weer wilt komen trainen.
Onze opleidingen zijn opgezet voor flexibiliteit, zodat u de tijd en het moment kunt kiezen waarop u wilt komen trainen. Afspraken kunnen eenvoudig worden verzet of aangepast.
De opleidingen kunnen op een intensieve manier gevolgd worden, of in regelmatige korte sessies verspreid over een aantal weken. Als u buiten kantoortijden om moet trainen, geen probleem, wij zijn ook twee avonden in de week geopend.
Als een training buiten de normale openingstijden moet plaats vinden, dan regelen we dat voor groepen maar ook voor individuelen.
U kunt trainingen per dagdeel, per dag of over kleinere sessies volgen, net naar gelang uw wensen of uw mogelijkheden. Trainingstijden en dagen zijn flexibel, dat wil zeggen, u kiest het moment dat het beste bij u past. Ook als uw collega's voor intensieve dag trainingen gaan, kunt u als individu kiezen voor kortere individueel begeleide trainings momenten.

Ons individiuele trainingsmateriaal

De deelnemers krijgen de uitleg en instructies via het lessysteem, dit is te vergelijken met de klassikale docent, met als voordeel dat u in controle bent over het tempo.
Daarnaast ontvangt men een trainingsboek dat naadloos aansluit op de stof die is behandeld.
Dit trainingsboek is zo opgezet dat dit ook in de praktijk ideaal is te gebruiken als naslagwerk.

De individuele begeleiding

Het lessysteem bestaat niet alleen uit een uitgekiend trainingsboek en audio, maar ook de persoonlijke begeleiding is zeer belangrijk. Als een deelnemer een vraag heeft, komt de docent bij de deelnemer en niet andersom.
De ene deelnemer heeft deze ondersteuning vaker nodig dan de andere, dat maakt niet uit de persoonlijke begeleiding is er voor iedereen.

De voordelen van een individuele training op een rij:

Beginnen wanneer u wilt.
Net zo vaak oefenen als u wilt, zonder extra kosten.
Oefenen in uw eigen tempo.
Geen vaste, verplichte trainingstijden.
Praktijkgerichte trainingen.
Hoger kennisniveau dan bij een klassikale opleiding.
Constante kwaliteit.
Niet afhankelijk van de trainer.
Optimale begeleiding door vakbekwame trainer.
Audiovisueel trainingssysteem.
Geen inschrijfgeld.
Betaalbare trainingen inclusief landelijk certificaat.
En inclusief trainingsmateriaal.

WFT | SVM | NVVB | Stibex | Creatiefnivo

Computer Learning Center Apeldoorn is een door COEL geautoriseerd toetscentrum.

In Apeldoorn worden alle gangbare examens afgenomen op het gebied van makelaardij, financiële dienstverlening/WFT, boekhouden en styling & design. Zowel voor initiële certificerings- als hercertificerings- en PE(plus)-examens kunt u terecht in ons toetscentrum. Wij zijn aangesloten bij COEL. Onze toezichthouders zijn door de overheid gecertificeerd en worden regelmatig net als de vestiging zelf gecontroleerd. Daarmee is geborgd dat kandidaten examen doen binnen een professionele en ideale situatie.

De examens worden aangeboden in de vorm van een digitale flextoets. Een flextoets is een moderne vorm van individueel toetsen en heeft vele voordelen voor de kandidaat. De kandidaat is niet afhankelijk wanneer een examen wordt aangeboden; een flextoets doen kan namelijk gemaakt worden als er een toetsplek beschikbaar is. Hiermee heeft de kandidaat dagelijks de mogelijkheid om een toets te maken.

U doet een WFT, NHA NTI, LOI, HOVJ, NiBe, EAB, CITO, NGS, Doe het zelf branche examen?

Computer Learning Center Deventer is een door LAMARK geautoriseerd toetscentrum.

In Deventer worden alle gangbare examens afgenomen van o.a. WFT, NHA NTI, LOI, HOVJ, NiBe, EAB, CITO, NGS en de Doe het zelf branche examens. Voor alle vragen, opmerkingen m.b.t. een te boeken of een reeds geboekt Examen of over een afgelegd examen dient u contact op te nemen met uw Examenbureau. Deze gegevens kunt u vinden op de desbetreffende websites.

Denkt u eraan dat u uiterlijk 15 min voor aanvang van uw examen, zich aangemeld moet hebben. Uw examen start op de door u geboekte tijd. Indien u zich te laat meldt kan het zijn dat uw examen niet meer kan worden afgenomen

 

 


In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Blik op werk keurmerk Computer Learning Center  coeltoetscentra WFT Verzekeringen Inkomen Pensioen  MOS certified testing center  Samenwerkende ICT opleiders Nederland  Europees Computer Rijbewijs  Certiport MOS  Lamark flexibel examineren