Vorige

Excel Klassikaal - Draaitabellen, Grafieken, Keuzelijsten, Functies - vs. 2010 en 2013

EXCEL KLASSIKALE TRAINING - Draaitabellen, Grafieken, Keuzelijsten, Functies

De klassikale training voor Excel van Computer Learning Center kan opgebouwd worden zoals u dat graag wilt. Met onze thema boeken kan een pakket worden samengesteld van de onderdelen en lesgegeven worden tot het niveau dat u wenst. De werkwijze is dat we een intakeformulier toesturen, waarmee een inventarisatie maken, zodat we weten wat de huidige kennis is en groepen kunnen maken met dezelfde basiskennis.

Vanuit de praktijkraden wij aan om de trainingstijd per lesblok te beperken tot 3 a 4 uur. De trainingen zijn intensief en de kandidaten krijg veel informatie. Indien we een hele dag lesgeven, zit er altijd een pauze in van 1 uur.

De inhoud van de training Excel Klassikaal - Draaitabellen, Grafieken, Keuzelijsten, Functies - vs. 2010 en 2013

De inhoud van de onderdelen kunt u weer vinden in de groep thema-trainingen van Excel.


In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Blik op werk keurmerk Computer Learning Center  coeltoetscentra WFT Verzekeringen Inkomen Pensioen  MOS certified testing center  Samenwerkende ICT opleiders Nederland  Europees Computer Rijbewijs  Certiport MOS  Lamark flexibel examineren