Vorige

Visio

Als er diagrammen en schema's getekend moeten worden kunt u gebruik gaan maken MS Visio; een teken- en ontwerpprogramma Tijdens de training leert u snel omgaan met de interface en kunt u door diagrammen de processen, systemen en gegevens aanschouwelijk maken. Visio helpt u bij het analyseren en communiceren van informatie. Door Visio kunt u de besluitvorming en communicatie verbeteren en uw boodschap op een professionelere manier overbrengen.

 

De inhoud van de training Visio

Deze training wordt alleen klassikaal aangeboden. N.a.v. een intake wordt het lesprogramma samengesteld, bijvoorbeeld voor gebruikers die nieuw zijn met Visio.
Er kan ook een lesprogramma gemaakt worden voor de wat meer ervaren Visio gebruikers.


In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Blik op werk keurmerk Computer Learning Center  coeltoetscentra WFT Verzekeringen Inkomen Pensioen  MOS certified testing center  Samenwerkende ICT opleiders Nederland  Europees Computer Rijbewijs  Certiport MOS  Lamark flexibel examineren