Vorige

Klassikale training Lync

Microsoft Lync maakt het mogelijk om overal met elkaar te communiceren. Doormiddel van chatberichten, video vergaderingen, Lync vergaderingen en telefonie. Het biedt bedrijven en werknemers de mogelijkheid om ondanks een grote afstand effectief en efficient met elkaar te communiceren/vergaderen.

In Lync wordt in 1 werkscherm de diverse hulpmiddelen voor de diverse vormen van communicatie bijeengebracht. Op dit "dashboard" vind u de standaardfuncties zoals het toetsenblok, de lijst met contactpersonen en de lijst met actieve gesprekken.
Lync maakt nieuwe vormen van samenwerking mogelijk. Communicatie wordt interactie, met nadruk op samenwerking en toegankelijkheid. Lync combineert de diverse functies voor allerlei vormen van audio-, video- en webconferencing in een veelzijdige en eenduidige oplossing. Lync functie kan gebruikt worden binnen diverse platforms zoals Windows voor PC's, Windows Phone, iOS en Android en maakt daardoor communicatie eenvoudiger door een steeds weer terugkerende vertrouwde omgeving.

De inhoud van de training Klassikale training Lync

Deze training wordt alleen klassikaal aangeboden. N.a.v. een intake wordt het lesprogramma samengesteld, bijvoorbeeld voor gebruikers die nieuw zijn met Lync en willen weten hoe je contacten moet beheren, chat berichten versturen en meer basis mogelijkheden van Lync.
Er kan ook een lesprogramma gemaakt worden voor de wat meer ervaren Lync gebruiken die een grote hoeveelheid lync interacties moet verwerken en dit efficiënter wil doen.


In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Blik op werk keurmerk Computer Learning Center  coeltoetscentra WFT Verzekeringen Inkomen Pensioen  MOS certified testing center  Samenwerkende ICT opleiders Nederland  Europees Computer Rijbewijs  Certiport MOS  Lamark flexibel examineren