Vorige

Excel Klassikaal - Van Basis tot Expert

EXCEL KLASSIKALE TRAINING - VAN BASIS TOT EXPERT

Onze training is hands-on en interactief, zodat u de kans krijgt om te oefenen met wat u leert en vragen te stellen wanneer u dat nodig heeft. Uw trainer zal u begeleiden en feedback geven om ervoor te zorgen dat u begrijpt hoe u Excel op een efficiënte en effectieve manier kunt gebruiken.

We begrijpen dat elk individu unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om het gebruik van Excel, daarom bieden we een op maat gemaakte training aan. Onze training wordt aangepast aan uw specifieke behoeften en we werken samen om uw persoonlijke leerdoelen te bereiken. Of u nu een complete beginner bent of al een gevorderde Excel-gebruiker, wij bieden een persoonlijk trainingsprogramma dat is afgestemd op uw individuele behoeften.

Kortom, onze op maat gemaakte Excel-training biedt u de mogelijkheid om uw Excel-vaardigheden naar het volgende niveau te tillen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen om uw doelen te bereiken.

De inhoud van de training Excel Klassikaal - Van Basis tot Expert

In onze training kunnen we beginnen met het verkennen van de basisfuncties van Excel, zoals het maken van werkbladen en het invoeren van gegevens. We leren u hoe u gegevens kunt sorteren en filteren, evenals hoe u eenvoudige formules kunt maken om automatisch berekeningen uit te voeren.

Na deze introductie kunnen we bijvoorbeeld uw vaardigheden in Excel verder ontwikkelen, waarbij we ons concentreren op geavanceerde functies en technieken. We zullen onderwerpen behandelen zoals het maken van grafieken, het werken met draaitabellen en het gebruik van macro's om uw workflow te automatiseren.