Vorige

Klassikale Excel cursus voor draaitabellen, draaigrafieken, keuzelijsten en functies

EXCEL KLASSIKALE TRAINING - Draaitabellen, Grafieken, Keuzelijsten, Functies

De klassikale training voor Excel van Computer Learning Center kan opgebouwd worden zoals u dat graag wilt. Met onze thema boeken kan een pakket worden samengesteld van de onderdelen en lesgegeven worden tot het niveau dat u wenst. De werkwijze is dat we een intakeformulier toesturen, waarmee een inventarisatie maken, zodat we weten wat de huidige kennis is en groepen kunnen maken met dezelfde basiskennis.

Vanuit de praktijkraden wij aan om de trainingstijd per lesblok te beperken tot 3 a 4 uur. De trainingen zijn intensief en de kandidaten krijg veel informatie. Indien we een hele dag lesgeven, zit er altijd een pauze in van 1 uur.

De inhoud van de training Klassikale Excel cursus voor draaitabellen, draaigrafieken, keuzelijsten en functies

Doel van deze training:
Door toepassen van Excel efficienter kunnen werken en beter kunnen rapporteren/analyseren.

De inhoud van de onderdelen kunt u weer vinden in de groep thema-trainingen van Excel.

De inhoud kan ook uit volledig maatwerk bestaan op basis van uw wensen.


In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Blik op werk keurmerk Computer Learning Center  coeltoetscentra WFT Verzekeringen Inkomen Pensioen  MOS certified testing center  Samenwerkende ICT opleiders Nederland  Europees Computer Rijbewijs  Certiport MOS  Lamark flexibel examineren