Vorige

ECDL Certificerende test Basis/Standaard

4 Basis modules

Dit certificaat  bewijst dat u een grondige kennis heeft van besturingssystemen, internet toepassingen, tekstverwerking en spreadsheets. De examens van de 4 modules moeten binnen een termijn van 3 jaar worden afgelegd.

+ 3 modules Standaard naar keuze

Het ECDL Standaard certificaat getuigt dat u op een competente en efficiënte wijze de computer weet te gebruiken en dat u de praktische vaardigheden bezit om Office programma’s en andere belangrijke toepassingen te gebruiken. Om het ECDL Standaard certificaat te verkrijgen moet u slagen in de 4 modules Basis en in 3 modules Standaard naar keuze. De volgorde van de modules kan u zelf kiezen.

Een certificerende test kost €50,- ex.btw (per examen)
De registratie bij het ECDL kost € 57,50 ex.btw (dit is een eenmalige registratie)

De inhoud van de training ECDL Certificerende test Basis/Standaard

Doel van deze training:
n.v.t.

Basis modules:

Computer Essentials

Online Essentials

Tekstverwerking

Spreadsheets

Standaard modules:

Databases gebruiken

Presentaties

Online samenwerken

Digi-veiligheid

Beeldbewerking


In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Blik op werk keurmerk Computer Learning Center  coeltoetscentra WFT Verzekeringen Inkomen Pensioen  MOS certified testing center  Samenwerkende ICT opleiders Nederland  Europees Computer Rijbewijs  Certiport MOS  Lamark flexibel examineren