Welkom bij Computer Learning Center, waar onze ervaring spreekt door resultaten.

Met meer dan 40 jaar gecombineerde expertise in Excel trainingen en het bieden van geavanceerde oplossingen, staan wij klaar om uw data-uitdagingen om te zetten in kansen. Ons team van experts specialiseert zich in het transformeren van complexe datastromen naar gestroomlijnde, efficiënte processen.

Case Study: Efficiëntie Revolutie voor Meldkamer Oost Gelderland

Uitdaging:

De Meldkamer Oost Gelderland kampte met een significante uitdaging. De output van verschillende alarmsystemen, elk met hun unieke layout en veldnamen, vereiste maandelijks intensieve handmatige verwerking. Dit leidde tot:

Onze Oplossing:

  1. Centralisatie: Alle bestanden worden in één map geplaatst voor eenvoudige toegang.
  2. Uniformering: Elk bestand wordt geïmporteerd en met PowerQuery aangepast naar een standaard layout.
  3. Aanvulling: Ontbrekende gegevens of missende kolommen worden automatisch toegevoegd.
  4. Integratie: Alle gegevens worden samengevoegd tot één overzichtelijk bestand.
  5. Visualisatie: Een helder dashboard wordt gebouwd voor direct inzicht in de data.

Het Resultaat:

Een proces dat voorheen 2 weken in beslag nam, wordt nu in slechts 15 minuten voltooid. Deze aanzienlijke efficiëntieverbetering heeft niet alleen geleid tot tijd- en kostenbesparing, maar ook tot vermindering van fouten en verhoogde tevredenheid bij de medewerkers.

Case Study: Eenden Fokkerij Tomassen in Ermelo

Uitdaging:

Tomassen, een vooraanstaande eendenfokkerij met productielocaties in Ermelo, Kosovo en Polen, stond voor een grote uitdaging met hun dataverwerking:

Nieuwe Oplossing met PowerQuery:

  1. Centralisatie van Data: Alle productiebestanden worden in één map geplaatst.
  2. Geavanceerde Query's: Ontworpen queries lezen alle productiesheets in, met gegevens zoals aangeleverde en geproduceerde KG eenden, bestede uren per afdeling, etc., en kunnen worden gefilterd op productsoort, jaar, week, en productielocatie.
  3. Efficiënte Verwerking: De tijdsinvestering is gereduceerd tot 2 minuten voor het inlezen, waarna Excel PowerQuery de berekeningen in ongeveer 15 minuten afrondt.

Resultaten:

Deze nieuwe benadering met PowerQuery heeft niet alleen de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de gegevensverwerking bij Tomassen aanzienlijk verbeterd, maar heeft ook gezorgd voor een drastische reductie in de benodigde tijd, van een hele dag naar slechts enkele minuten. Dit is een perfect voorbeeld van hoe Computer Learning Center's expertise in gegevensanalyse en -verwerking concrete resultaten oplevert voor onze klanten.

Waarom Computer Learning Center?

Bij Computer Learning Center combineren we diepgaande kennis van data-analyse met praktische toepassingen. Wij begrijpen de uitdagingen van moderne organisaties en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Ontdek hoe onze consultancy- en applicatiebouwdiensten u kunnen helpen bij het transformeren van uw datawerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem Contact Op

Bent u klaar om uw organisatie te transformeren met onze op maat gemaakte trainingen en oplossingen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.