Vorige

Computervaardigheden - basisniveau 1

Onze training is speciaal ontworpen om u stap voor stap te begeleiden door de spannende wereld van de digitale vaardigheden, beginnend bij Basisniveau 1. Dit niveau is uw startpunt en is opgedeeld in vijf cruciale subdomeinen, elk met zijn eigen unieke en praktische onderwerpen.

Ons doel is om u te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om zelfverzekerd en bekwaam te navigeren in de digitale wereld. Of u nu helemaal nieuw bent in dit veld of uw bestaande vaardigheden wilt opfrissen, deze training biedt een solide basis voor uw digitale avontuur.

De inhoud van de training Computervaardigheden - basisniveau 1

  1. Basiskennis van een computer: We beginnen met de basis. U leert werken met de computer, het gebruik van het toetsenbord, en hoe u bestanden netjes kunt bewaren en beheren. Deze vaardigheden vormen de fundamenten van uw digitale reis.

  2. Teksten maken: Hier duiken we dieper in de wereld van tekstverwerking. U leert een document maken in Word, de tekst opmaken en afdrukken, en hoe u uw tekst en documenten netjes kunt indelen. We behandelen ook het invoegen van afbeeldingen en het maken van tabellen.

  3. Digitaal communiceren: Communicatie is essentieel in de digitale wereld. U leert een Gmail-account aanmaken, e-mailen, contactpersonen gebruiken, en de kunst van het digitaal presenteren.

  4. Informatie zoeken: In dit subdomein leert u efficiënt informatie zoeken. We behandelen het bekijken van websites, zoektechnieken, omgaan met digitale overheidsdiensten, het verkennen van handige websites, en de beginselen van internetbankieren.

  5. Gezond en veilig werken: Last but not least, focussen we op het belang van een gezonde en veilige digitale werkplek. U leert over de ergonomie van de werkplek, veilig internetgebruik, en oefeningen om gezond te blijven tijdens het werken.