Vorige

Financieel administratief medewerker - MBO niveau 3

Als financieel administratief medewerker ben je binnen een bedrijf op meerdere plaatsen inzetbaar ter ondersteuning voor met name financieel administratieve werkzaamheden.

Je verzamelt en ordent de financiële gegevens van het bedrijf. Je controleert informatie zoals facturen, urenoverzichten en declaraties. Je bent bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie. Via speciale computerprogramma’s voer je de juiste gegevens in op de computer. Met het CLC-diploma Financieel administratief medewerker op zak ben je klaar voor een interessante, veelzijdige baan!

Heb je wat met cijfers en kun je goed rekenen? Ben je nauwkeurig en hou je ervan dingen uit te puzzelen? Dan is de opleiding Financieel administratief medewerker van CLC echt iets voor jou!

De inhoud van de training Financieel administratief medewerker - MBO niveau 3

De opleiding bestaat uit de volgende 8 cursussen:

  1. Telefoneren »
  2. Toetsenbordvaardigheid »
  3. Word »
  4. Praktijkvaardigheden »
  5. Rekenvaardigheid »
  6. Excel »
  7. Boekhouden »
  8. Computerboekhouden »

Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor één of enkele losse cursussen.


In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Blik op werk keurmerk Computer Learning Center  coeltoetscentra WFT Verzekeringen Inkomen Pensioen  MOS certified testing center  Samenwerkende ICT opleiders Nederland  Europees Computer Rijbewijs  Certiport MOS  Lamark flexibel examineren